• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Vinreoler

Alle har plads til en flot vinreol!

 

klubvin.dk kan levere en lang række forskellige vinreoler fra bl.a. Trend, Boxx, Orebo og VintageKeeping.

 

klubvin.dk kan fremstille Boxx og TREND vinreoler i alle størrelser, ligesom vinreoler i standardstørrelser normalt er på lager hos klubvin.dk.

 

Boxx vinreoler findes som standard til 6 flasker, 12 flasker, 30 flasker, 42 flasker, 72 flasker, 110 flasker og 120 flasker - men kan som sagt normalt laves i alle mål. 

 

TREND vinreoler findes både som saml selv vinreoler og som færdigsamlede vinreoler lige til at pakke ud og stille op.

 

Klubvin.dk har efterhånden også opnået stor erfaring i "custmomade" vinreoler og vinkældre. Vi har således indrettet mange flotte vinkældre rundt om i danske hjem og i restauranter, hoteller m.m.

 

Kig ind hos klubvin.dk og bliv inspireret af de mange forskellige vinreoler vi gennem tiden har lavet på mål til vores kunder - der er tale om vinreoler med alt fra 12 flasker og op til over 1000 flasker god vin - og vinreoler som er tilpasset kældre, stuer og under trapper. Se også de mange spændende vinreoler fra VintageKeeping og Orebo hos klubvin.dk 

 

Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os - gerne på telefon 2390 9905 - på mail info@klubvin.dk eller ved at benytte denne kontaktformular