• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Vinopbevaring

VINOPBEVARING - OPBEVARING AF VIN

Hos klubvin.dk tilbyder vi en stor og bred vifte af produkter til Vinopbevaring. Vi tilbyder Vinkøleskabe. Vinskabe og Vinreoler i mange udformninger.

Hvad kan man forvente, når man køber produkter til Vinopbevaring hos Klubvin.dk ?

  • God service og hjælp med købet og produkterne
  • Gode priser og hurtig levering

Vores sortiment udvides hele tiden og der kommer nye modeller til. Så kig jævnligt ind på klubvin.dk og se de mange flotte produkter.

Et par gode råd vedr. vinopbevaring:

Vin er et levende og følsomt produkt, der kræver en nænsom opbevaring for at sikre de bedste betingelser for vinens modning og udvikling.

Temperatur

Den optimale opbevaringstemperaturfor vin ligger på ca. 10-14°C – konstant vel at mærke.

Luftfugtighed

Et fugtighedsniveau på mellem 50-75% er vigtigt for korkproppens forseglingseffekt og derved dens evne til at holde luft ude.

Mørke

Flasken beskytter i sig selv ikke mod direkte sollys, og især ultraviolet lys kan være skadeligt for vinen. Derfor skal vinen opbevares i mørke – sikkert beskyttet mod UV-stråler.

Vibrationer

Bliver vinen udsat for gentagne vibrationer, forstyrres vinens biokemiske udviklingsproces. Det er ofte vibrationer, der er skyld i, at de bedste og fineste vine ikke når deres højdepunkt.

Ventilation

En vedvarende cirkulation af luft og ventilation er grundlæggende vigtig for at undgå udvikling af ubehagelige lugte og udvikling af råd og mug.