• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Vin fra Toscana

VIN FRA ITALIENS HJERTE HOS KLUBVIN.DK

Vin fra Toscana smager af solskin og af det ægte Italien, så hvis du har en forkærlighed for Italien, vil du uden tvivl elske vin fra Toscana.

 

Toscana er Italiens hjerte og er ikke uden grund blevet den mest kendte vinregion i Italien. Vin fra Toscana dyrkes i det kuperede terræn, som er så kendetegnende for den mellemste del af den italienske støvle. Somrene I Toscana er hede, og solens stråler kan være nådesløse, men netop Toscanas bakker hjælper med at holde varmen på vinmarkerne nede og bidrager til, at kølige briser holder temperaturen på de solmættede skråninger på et niveau, der er optimalt til at fremstille den fremragende vin fra Toscana. Jorden i Toscana er kalkholdig og frugtbar, og sammen med klimaet bidrager den til den modne, fyldige smag og aroma, som er så karakteristisk for vin fra Toscana. Toscana frembringer både rød- og hvidvine af høj kvalitet, men er dog mest kendt for sine uimodståelige rødvine, og langt størstedelen af den vin fra Toscana, der produceres, er da også netop rødvin.

 

Hoveddruen i vin fra Toscana er Sangiovese – og netop denne drue indgår da også i en stor del af vin fra Toscana. Sangioveses smag og aroma kan variere meget alt efter, hvilket sted i Toscana den dyrkes, men fællesnævneren vil dog altid være den elegante duft og den mættede og solmodne smag, som så mange forbinder med vin fra Toscana. Selvom smagen af Sangiovese er den smag so oftest forbindes med vin fra Toscana, er vin fra Toscana meget mere end denne drue. Du finder blandt andet nogle fine hvidvine og andre rigtig gode rødvine i Klubvin.dk’s udvalg af vin fra Toscana.

 

Vin fra Toscana kan serveres til langt de fleste middagsretter, men den klassiske vin fra Toscana passer specielt godt til mad, der er inspireret af den italienske madtradition – en tradition med gode, enkle råvarer, friske krydderurter og en raffineret, ukompleks smag. Derudover passer vin fra Toscana rigtig godt til den danske sommers mange grilretter, salater og buffeter. Så hvad enten middagen står på italiensk inspireret mad eller smager mere af den danske sommer, vil en vin fra Toscana være en oplagt ledsager.

 

Der er en grund til, at så mange elsker vin fra Toscana, og det er ikke mindst, at vin fra Toscana på det nærmeste smager af Italiens sol og charmerende omgivelser. Så vælger du en vin fra Toscana hos Klubvin.dk, vil du ikke fortryde det – tværtimod vil du med en vin fra Toscana kunne få et strejf af Italiens varme og charme inden for dine danske døre.