• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Vin fra Rioja

Leder du efter spansk vin af bedste kvalitet, til en pris der ikke slår nogen ud? Hos klubvin.dk har vi et meget stort, varieret, og spændende udvalg af spanske vine, ikke mindst er vi meget glade for vores vin fra Rioja, et af de mere kendte og respektable vindistrikter i det solrige sydeuropæiske land.

 

Vin fra Rioja! Enhver der har været i Spanien, eller bare har et minimum af kendskab og kærlighed til vin, har mindst én gang drukket vin fra Rioja. Sandsynligheden for at den ene gang er blevet til mange, er ret høj. Måske har det første glas vin fra Rioja endda været starten på et langt og trofast kærlighedsforhold, til den dejlige vin fra et distrikt der virkelig har fortjent enhver solstråle det kan få. Det er ikke usandsynligt, bestemt ikke, sådan har vi det selv når det handler om vin fra Rioja, hos klubvin.dk!

 

Og hvad er det så, som er så dragende ved vin fra Rioja, at mange mennesker vender tilbage efter mere igen og igen? Det starter allerede ved udtalen af navnet Rioja. En kraftig rullende r–lyd efterfulgt af to vokaler og så endnu en r-lyd der stemmes langt nede i halsen. Vin fra Rioja, det kan næsten ikke blive mere spansk. Måske er det smagen af sol og sommer som den kun fås i Spanien; varm, kraftig og temperamentsfuld, men samtidig så fuld af blide og stemningsfyldte rytmer fra en spansk guitar i det fjerne, at det kan røre og varme enhver forfrossen nordboers sjæl i vintermørket. Sikkert er det i hvert fald, at vin fra Rioja ikke bare er en hvilken som helst vin. Det ved vi hos klubvin.dk, og vi vil hellere end gerne dele vores erfaringer og viden, med dig der er på jagt efter en rigtig dejlig og karakterfuld vin.

 

Hvad enten du har brug for vin til et større selskab, måske brylluppet, konfirmationsfesten, den runde fødselsdag, eller en anden af livets store mærkedage, eller blot skal holde vin samlingen i hjørnet af køkkenet ved lige, er vin fra Rioja et fremragende valg.

 

Hos klubvin.dk kan vi bl.a. tilbyde Riojavinen Diamante fra Bodegas Franco-Españolas, en vin med en lettilgængelig og behagelig smag, til en yderst favorabel pris. Denne vin fra Rioja er fremstillet af traditionsrige druer og står sig særdeles godt til hverdagens bedre madlavning, til skovturen i det grønne eller kan bare nydes som den er i godt selskab af familie og venner. Se udvalget af vin fra Rioja hos klubvin.dk.