• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Vin fra Rhône

Hos Klubvin.dk finder du et varieret udvalg af fyldig og pålidelig vin fra Rhône.

 

Hvis du leder efter en god og pålidelig vin til en fornuftig pris, kan du med ro i sindet studere Klubvin.dk’s udvalg af vin fra Rhône. Vin fra Rhône bliver nemlig ofte kaldt den bedste billigste vin i verden – og det er ikke uden grund. Rhône er Frankrigs ældste vinområde med en historie, der går mindst 2000 år tilbage. Det store vinområde i det sydøstlige Frankrig, hvor vin fra Rhône kommer fra, er præget af brændende varme somre og varme, fugtige vintre. Middelhavsklimaet og den klippefulde jordbund bidrager til den karakteristiske smag af vin fra Rhône. Smagen af Rhône er den robuste og fyldige smag af rødvin fra Rhône. Farven af vin fra Rhône er den røde, flotte farve, og duften af vin fra Rhône er duften af sommerens have med alle dens frugter, blomster og urter. Den mest kendte og dominerende drue fra Rhône er den kødfulde, frugtige og alkoholsrige Grenache-drue, der er efterfulgt af den næsten ligeså kendte Syrah. Begge disse anerkendte druer bidrager netop til smagen af frugter og bær, den dybrøde farve og aromaen, der med et strejf af forårets og sommerens blomster, ikke kan undgå at gøre nydelsen fuldendt. Det er netop denne sammensætning, som er så karakteristisk for vin fra Rhône.

 

Men når det er sagt, skal det understreges, at vin fra Rhône er meget mere end de kraftige Grenache- og Syrah-druer. Vin fra Rhône er på grund af det store område, som Rhône dækker, en omfattende størrelse, der spænder helt fra lette, spindelvævstynde, fine hvidvine, til de klassiske, robuste hvid- og rødvine. Der er vin fra Rhône, som passer bedste til sommerens lette retter, og der er kraftig og smagfuld vin fra Rhône, som perfekt matcher den kolde årstids varme simreretter. Hos Klubvin.dk har vi gjort os umage med at sammensætte et godt og bredt udvalg af vin fra Rhône, som netop afspejler den kompleksitet og forskelighed i smag, duft og farve, som vin fra Rhône er.

 

Vin fra Rhône er i mange kredse og har i mange år været kendt som en god, stabil og ukompliceret hverdags-vin, hvor sammenhængen mellem pris og kvalitet er helt i top. Men du kan bestemt også finde aromatisk og kompleks vin fra Rhône, som vil være prikken over i’et til en veltilrettelagt middag i vennernes eller familiens skød. Du finder vin fra Rhône til enhver anledning hos Klubvin.dk.