• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Vin fra Graves

FRANSK VIN MED TRADITIONER FRA GRAVES HOS KLUBVIN.DK

Vin fra Graves er vin forbundet med traditioner og historiske rødder. Graves-regionen har i århundreder været centrum for vinproduktionen i Bordeaux, så vælger du vin fra Graves, vælger du vin med flere hundrede år gamle traditioner. Vin fra Graves omfatter både fremragende hvidvine og glimrende rødvine, og hvad enten du vælger hvid- eller rødvin fra Graves, er du sikret en sublim vin.

 

Vin fra Graves er dyrket i området i og omkring Bordeaux i det Sydvestlige Frankrig. Dette område er blandt andet kendetegnet ved en varm sommer, som medfører at druerne i vin fra Graves modnes tidligere end de vine, vin fra Graves normalt sammenlignes med. Vin fra Graves er traditionelt dyrket på en gruset jordbund – heraf navnet; gravier betyder nemlig gruset. Det er især i det sydlige område af Graves, at man finder den karakteristiske og velkendte, grusede jord, mens jorden i den nordlige del af distriktet i højere grad består af kalk, sand og ler.

 

Den helt specielle jordbund og den tidlige modning indebærer, at vin fra Graves kan bryste sig af at være en vin med en kompleks og blød smag med mange smagsnuancer, som oven i købet har en lang holdbarhed. Det gælder både rød- og hvidvin fra Graves. Rødvin fra Graves er endvidere kendetegnet ved en krydret og mangesidig smag, som udvikler sig, des længere den modnes. Den hvide vin fra Graves er karakteriseret ved en frisk og elegant smag.

 

Vin fra Graves er derfor en vin, du kan vælge, hvis du vil investere tid i dens modning og gemme den på vinreolen en tid, men du kan også vælge at drikke den tidligt i modningsprocessen, og nyde den friske, bløde og kølige smag af vin fra Graves med det samme.

 

Rødvin fra Graves passer som andre vine fra Bordeaux perfekt til kraftig, krydret mad og rødt kød, så hvis du vil give efterårets og vinterens varme retter godt selskab, er det vin fra Graves, du skal vælge. Hvidvin fra Graves’ smagsaroma passer godt til fiskeretter, skaldyr, retter med lyst kød eller grønsagsretter, så hvis det er den knap så tunge mad, du foretrækker at sætte på bordet, anbefaler vi, at du trækker en hvidvin fra Graves op og nyder til.

 

Vin fra Graves er kendt for at have et fornuftigt forhold mellem pris og kvalitet, så vælger du at købe din vin fra Graves hos Klubvin.dk, som altid tilbyder rigtig god vin til fornuftige priser, vil du ikke fortryde det. Du får en sublim, kompleks og anerkendt vin med et stort modningspotentiale.