• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Vin fra Fronsac

VIN FRA FRONSAC – SMAG ÉN AF DE MEST SPÆNDENDE FRANSKE VINE HOS KLUBVIN.DK

Ét af de mest spændende vindistrikter i Frankrig lige nu er det lille distrikt med navnet Fronsac, der har speciale i prægtige og uforfængelige rødvine. Vin fra Fronsac har de seneste år gennemgået en stor udvikling, og har udviklet sig til nogle meget interessante vine, som det er værd at holde øje med.

Klubvin.dk har holdt øje med vin fra Fronsac i længere tid og har udvalgt et varieret udbud af nogle rigtig gode vine fra Fronsac. Alle vine fra Fronsac fås til virkeligt fornuftige priser, som det altid er tilfældet hos Klubvin.dk.

Fronsac er et forholdsvis lille vinområde cirka 40 km nordøst for Bordeaux, der har varme, tørre somre og lange, kølige vintre. Netop det tørre vejr med de store sving i temperaturen bidrager til, at vin fra Fronsac får sin helt egen karakteristiske smag og aroma. Sammen med jordbunden, der består af sand og ler og er rig på kalk, bidrager vejrforholdene til, at vin fra Fronsac smager og dufter af efterårets bær, har en rustik og kraftig aroma og en dybrød farve. Merlot er hoveddruen i vin fra Fronsac, og det er da også netop Merlot, der er den mest kendte drue fra Fronsac.

Vin fra Fronsac er en vin, der skal nydes med alle sanserne, og du skal nænne dig selv at dufte til vines frugtagtige duft og nyde den flotte, mørke farve, før du lader sanseoplevelsen fuldfyldes ved at smage på vin fra Fronsac.

Vin fra Fronsac kan med fordel gemmes på vinreolen i noget tid, da årets gang blot gør, at vin fra Fronsac modnes, og smagen bliver mere rund og blød i sin smag, end det er tilfældet ved den unge vin fra Fronsac. Men heldigvis har vi hos Kllubvin.dk gemt mange vine fra Fronsac på vores vinreoler i lige præcis lang tid nok til, at du ved levering blot kan åbne vinen og nyde den fuldendte smag af vin fra Fronsac, hvis du ikke har tålmodighed til at gemme vinen på reolen i månedsvis eller ligefrem årevis. Vin fra Fronsac kan nemlig gemmes længe og er en god investering, hvad enten du nyder den med det samme, eller væbner dig med tålmodighed.

Vin fra Fronsac er vin uden forfængelighed, som lang de fleste vinelskere vil sætte stor pris på og få smag for ved første forsøg. Vin fra Fronsac vil matche dine smagsløg, hvad enten du er garvet vinkender eller er ny i vinens fantastiske verden. Vin fra Fronsac er en rustik, prægtig og uforfængelig vin, som du med fordel kan vælge fra Klubvin.dk.