• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Vin fra Frankrig

Vil du være sikker på kvalitet og godt, solidt omdømme når du vælger vin til dig selv og dine gæster?

Vin fra Frankrig er rigtigt godt bud, hvor det simpelthen ikke kan gå galt når du benytter dig af udvalget i klubvin.dk.

 

Om noget land er Frankrig en vinproducent i verdensklasse. Vin fra Frankrig er anerkendt verden over, som førende indenfor kvalitet og udvikling i vinverdenen. Vælger du vin fra Frankrig ved du hvad du får; en vin der er vokset på vinstokke med rødderne solidt plantet i verdens mest anerkendte og historiske land inden for vinproduktion.

 

Vin fra Frankrig er naturligvis ikke bare vin i en flaske, hvis mærkat fortæller at den er lavet i Frankrig. Det helt særlige ved vin, er at den rummer stærke associationer og sanseindtryk knyttet til præcis der hvor den er dyrket, plukket, presset, hældt på flasker og nænsomt passet på i kortere eller længere tid. Hos klubvin.dk sætter vi en ære i, ikke blot at sælge vin fra Frankrig, men også store oplevelser og besnærende sanseindtryk.

 

Du har nok været i Frankrig på et tidspunkt i dit liv. Hvad enten du har været på campingferie i sydfrankrigs fantastiske natur, på shoppingtur i Paris, til filmfestival i Cannes, på forretningsrejse, på vinrejse eller noget helt andet, har du sikkert en masse minder og indtryk af dette dejlige, vidtspændende land. Har du været i Frankrig, har du helt sikkert nydt op til flere flasker franske vine i oprindelseslandet. Hvad enten du har drukket din vin fra Frankrig på en fin restaurant, med en udsøgt fransk middag til i hjertet af metropolen Paris, eller i en grøftekant på landet med en ost og en pølse fra markedet i den nærmeste landsby, husker du sikkert den berusende oplevelse det var. Den oplevelse éns sanser giver én, når mad og vin går op i en højere enhed, er ubeskrivelig. Lad klubvin.dk hjælpe dig til at åbne dine sanser på ny, med vin fra Frankrig der straks bringer dig tilbage til Frankrigs stemningsmættede storbyer og solbeskinnede vinmarker.

 

Klubvin.dk kan tilbyde et meget flot og bredt udvalg af noget af det bedste vin fra Frankrig. Vi har vine til enhver lejlighed og til enhver middag. Til en romantisk aften foran pejsen for to, eller konfirmationsfesten med hele familien. Og vin fra Frankrig behøver bestemt ikke at koste en bondegård. Vi lægger stor vægt på, at vores vin fra Frankrig er af høj kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med.