• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Vin fra Bordeaux

VERDENSKENDT VIN FRA BORDEAUX HOS KLUBVIN.DK

Vin fra Bordeaux er blandt verdens mest kendte vin, og det er ikke uden grund. Vælger du vin fra Bordeaux hos Klubvin.dk, er du sikret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Vin fra Bordeaux kommer fra det sydvestlige Frankrig. Dette område af Frankrig er præget af varme somre, en del regn og et langt, mildt efterår, der tilsammen betyder, at druerne i vin fra Bordeaux modnes fuldstændigt og opnår den helt rigtige smag, kraft og helt umiskendelige duft.

 

Vin fra Bordeaux er vin, der tilfredsstiller alle dine sanser med en helt unik duft, en kraftig farve og en fyldig, smagsmættet og ofte frugtig smag. Umiddelbart er vin fra Bordeaux ikke altid en let tilgængelig vin, men til gengæld vinder vin fra Bordeaux ofte så meget i længden, at man taler om, at vin fra Bordeaux er direkte vanedannende. Du finder både fine hvidvine og rigtig gode rødvine i vores udvalg af vin fra Bordeaux, og vi har hos Klubvin.dk gjort os umage med at sammensætte et varieret og spændende sortiment af vin fra Bordeaux. På den måde kan du selv finde lige netop den vin fra Bordeaux, som tiltaler dine smagsløg bedst, og du er sikker på at få et smagseventyr, hvad enten det er første gang, du smager vin fra Bordeaux, eller du er en garvet kender af vin fra Bordeaux.

 

Vin fra Bordeaux er kendetegnet ved, at være en vin, hvor op til fem forskellige, farveholdige druesorter fra området blandes i en rødvin – og ofte to til tre druesorter i en hvidvin fra Bordeaux. Hver druesort bidrager ikke blot med sin egen smag, den fuldstændiggør også de andres druers smag, så man opnår den uforenelige stil, som er karakteristisk for vin fra Bordeaux.

 

Blandt de mest kendte rødvine fra Bordeaux kan nævnes Carbernet Sauvignon og Merlot, som begge er saftfulde, frugtige vine fra Bordeaux med en fyldig rød, flot farve. Vin fra Bordeaux passer perfekt til efterårets og vinterens robuste og smagsfulde retter, så med vin fra Bordeaux går du ikke galt i byen, når du eksempelvis planlægger julemenuen eller giver dig i kast med én af efterårets simreretter – vin fra Bordeaux passer perfekt til begge dele.

 

Vin fra Bordeaux er og bliver blandt verdens bedst kendte vine, og det er ikke uden grund. Har du først én gang smagt en god vin fra Bordeaux, forstår du, at vin fra Bordeaux er lig kvalitet af højeste karat, og du vil vende tilbage til vin fra Bordeaux igen og igen.