• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Vin fra Alicante i Spanien

Hos klubvin.dk har vi masser af gode tilbud på fremragende, og særdeles konkurrencedygtig (både pris- og kvalitetsmæssigt) vin fra Alicante i det sydøstlige Spanien.

 

Vin fra Alicante har ry for at rigtig god spansk rødvin, der kan nydes af alle der holder af god vin. Hos klubvin.dk elsker vi selv vin, og vi synes det er spændende at kunne præsentere vine fra alle dele af Europa, og ja fra hele verden for den sags skyld. Spanien er et af de vinlande vi har en særlig forkærlighed for, og vi er ikke mindst stolte af den vin fra Alicante det er lykkedes os at komme til at have på vores salgsliste.

 

Generelt lægger Spanien jord til nogle af verdens måske bedste vinproducenter, og der findes rigtig mange særdeles interessante vindistrikter, som det bestemt kan betale sig at besøge. Hvis ikke det kan lade sig gøre rent fysisk – så i hvert fald med sanserne, gennem et dejligt glas vin, fx vin fra Alicante.

 

Snyd ikke dig selv for en behagelig og sanselig smuttur til Alicante, med vores meget gode tilbud på vin fra Alicante, er det næsten som at være der selv!

Vin fra Alicante er spændende pga. dens store spændvidde som distrikt. Den er både traditionel og nyskabende, velsmagende og udfordrende. Af eksempel på vin fra Alicante, som absolut bør gives velfortjent opmærksomhed, kan vi nævne producenten Salvador Povedas vine. Hos klubvin.dk har vi valgt at markedsføre særligt vinen TOSCAR, som er en superlækker vin fra Alicante, der i sit væsen er et banebrydende eksempel på en vin der bryder med gamle traditioner. Kig nærmere på beskrivelsen af denne og andre eksempler på vine fra Alicante andetsteds på vores hjemmeside.

 

Specielt for flere vine fra Alicante er, at de dyrkes under den varme sol med et forholdsvis lavt hektarudbytte på gamle vinstokke. - Og ofte på jordbunde der er særligt stenholdige. Det lyder måske ikke som den bedste forretning at dyrke vin med lavt udbytte på stenet jord, men hemmeligheden bag en del vin fra Alicante er da bestemt heller ikke kvantiteten, men kvaliteten!

 

De mange facetter og komponenter i vinens dyrknings- og forarbejdningsproces, gør vin fra Alicante til et must for vinelskere, både de inderligt passionerede der vil vide alle detaljer, og dem som mest af alt blot ønsker at drikke et rigtig godt glas rødvin.