• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Smagninger og arrangementer

Har du lyst til at lave din egen vinsmagning?

Vi laver gerne vinsmagninger overalt i Danmark hos både virksomheder og hos private, lige som vi også meget gerne rådgiver om private smagninger hvor det er jer selv der står for det hele.

Vi har deltaget i mange vinmesser rundt om i Danmark og sætte hver gang en ære i, at det skal være både sjovt og lærerigt at deltage - udover at man selvfølgelig også skal smage på alt fra gode til helt fantastiske vine.

 

Her i Farum har vi lokaler og udstyr til at lave vinsmagninger for op til 30 personer - og er i 5 personer, kan vi også fint arrangere en god og intens smagning.

Har du og måske et par venner lyst til at kigge forbi her i Farum, har vi altid et par åbne flasker klar til udskænkning som smagsprøver på nogle af vores gode vine - ikke som egentlig smagning, men mere for at smage lidt af bredden fra vores store sortiment. Du/I skal altid være velkomne indenfor vores normale åbningstid.

 

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for mere information. Du kan ringe mandag-fredag 09:00 - 16:00 på +45 70259090 - maile til os på info@klubvin.dk døgnet rundt. Endelig kan du vælge at udfylde denne kontaktformular, hvorefter vi snarest muligt vil vende tilbage til dig.