• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Samarbejdspartnere

Klubvin.dk har en lang række gode samarbejdspartnere - og kredsen udvides hele tiden.

 

Finde du nogle vine eller andet fra vores samarbejdspartnere, kan vi næsten altid få varerne hjem til dig til endnu bedre priser, end du kan opnå andre steder.

 

Blandt vores leverandører kan du finde:

 

  • D'Wine - der har et stort udvalg af spanske vine.

Hvis du finder nogle vine hos D'Wine, som du godt kunne tænke dig, så kontakt os.

Vores sortiment af vine fra D'Wine er under løbende opdatering og vi kan hurtigt få langt de fleste af vinene hjem til Farum og kan ofte tilbyde dem til dig til specielt gode priser.

 

  • Barrique Vin leverer mange af vores Franske og Italienske vine.

Vi har allerede en del af de gode vine fra Barrique Vine og også herfra kan vi hurtigt supplere, hvis du finder noget i deres sortiment, der kan have din interesse.

 

  • L'Esprit du Vin har et kæmpestort udvalg af Bio-vine og Champagne

L'Esprit du Vin er desuden kendt for deres enormt flotte udvalg af vine fra Bourgogne. Langt de fleste af vinene fra L'Esprit du Vin kan vi levere med ganske kort varsel og til særdeles favorable priser, men vi gør opmærksom på, at nogle af vinene fra deres sortiment er sjældne og kun findes i meget begrænsede mængder, kan der være vine vi ikke kan levere.

 

Hos klubvin.dk har vi valgt at være lagerførende i en del af Spiegelau's store sortiment og har således glasserierne Authentis og Festival på lager i Farum. Glas fra alle de andre serier kan naturligvis hurtigt skaffes hjem og vi giver normalt 15% rabat på disse i forhold til de vejledende priser - drop os en mail eller ring til os, så kan vi hurtigt få varerne hjem til dig - hvilket gælder hele sortimentet hos Spiegelau.

 

  • Ello Food - Supermarco leverer en del af vores italienske vine og har et ganske stort og flot sortiment.

Tag gerne et kig på deres hjemmeside www.supermarco.dk - finder du her nogle vine du kunne tænke dig at købe, skal du blot kontakte os, så vi kan sikre dig disse vine til markedets bedste priser og ofte en hel del billigere end hos konkurrenter og importører.


Vi har derudover en lang række gode kontakter i vinverdenen som gør, at vi ofte er i stand til at løfte specielle opgaver, hvor andre måske må give op... Kontakt os gerne, vi vil gøres vores yderste for at sikre dig nogle gode oplevelser.