Salgsbetingelser

Salgsbetingelser for Klubvin

Klubvin, hele Danmarks Vinhandel - har leveret vin, vinreoler, vinkøleskabe og vintilbehør siden 2005.


Klubvin.dk er godkendt af e-handelsfonden - e-mærket

Klubvin.dk er en åben vinhandel, så alle kan handle hos Klubvin, der ikke er en lukket klub.

 

klubvin.dk overholder den danske lovgivning omkring salg af alkohol.
Personer under 16 år hverken kan eller må købe alkoholholdige varer - men gerne vintilbehør m.m.
Personer mellem 16-18 år kan købe alkohol, vin mm. op til 16,5%.
Personer under 18 år kan ikke købe whisky, rom eller andre drikke med alkohol over 16,5%.

 

Hos klubvin.dk foregår al handel på dansk og alle kontrakter, fakturaer m.m. er skrevet på dansk

 

Generelle oplysninger:
Klubvin.dk ApS
cvr.nr. 38336304
Fiskerengen 12, 3250 Gilleleje
e-mail: info@klubvin.dk
Telefon: 7025 9090
klubvin.dk er etableret i 2005

 

Bestilling af varer:
Bestilling af varer fra klubvin.dk kan kun ske via hjemmesiden www.klubvin.dk - dette gælder også for varer som man selv ønsker at afhente. Varer kan afhentes efter nærmere aftale - mange varer ligger på fjernlager og det er derfor ikke muligt at hente varer hos klubvin.dk uden nærmere aftale.

 

Priser og betaling
Alle nævnte priser er, medmindre andet er anført, inkl. 25% moms samt gældende afgifter.

Du kan betale med MobilePay, Dankort, Visa/Dankort, Visa/Electron, Diners, Mastercard, VISA, Danske Netbetaling og JCB på www.klubvin.dk.

Der tages ikke gebyr for betaling med Dankort, Visa/Dankort, Diners kort udstedt i Danmark.

Der opkræves kortgebyr for udenlandske kort (MasterCard, VISA, DINERS m.fl.) jf. disses takster:
- 2,95% af omsætningen på kort udstedt i udlandet (minimum 1,95 kroner pr. transaktion).

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken klubvin.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra klubvin.dk. eller er sat klar til afhentning på et af vores udleveringssteder, som oplyses pr. mail eller telefon. (De fleste varer kan afhentes på i vores showroom på Fiskerengen 12, 3250 Gilleleje – men kun efter nærmere aftale). Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

ViaBill
Klubvin.dk tilbyder også 14 dages kredit samt at regningen kan blive splittet op i 3, 6 eller 12 månedlige rater. Benytter du ViaBill, vil du umiddelbart efter købet modtage en betalingsopkrævning, hvor du skal betale 1,00 kr. for at acceptere opkrævningen. Benytter du ratebetaling koster det renter og gebyr - F.eks. koster det kr. 37,00 i renter/gebyrer at dele et køb på kr. 500,00 op i 6 månedlige rater.
En køber, som har valgt ViaBill modtager ikke rykkere ved forsinket betaling, men tilmeldes i stedet ViaBill's betalingsservice.

Levering kan nu også ske til andre steder end folkeregisteradressen.
Ved ViaBill som betalingsvalg: Det skyldige beløb kan alene betales med frigørende virkning til ViaBill, som fremsender en særskilt opkrævning til din e-mail. Betaling kan ikke ske ved modregning af krav, der udspringer af andre retsforhold.

 

Kontantbetaling
Endelig kan du vælge kontant betaling ved afhentning hos klubvin.dk - du bedes stadig bestille varerne via denne hjemmeside.

 

Sikkerhed
Når du handler på klubvin.dk er sikkerheden i top. Alle personlige oplysninger krypteres og kan således ikke misbruges af andre.

 

klubvin.dk tager forbehold for forskellige årgange på vine.

Vi bestræber os på at levere de årgange der er angivet i webshoppen, men bliver af naturlige årsager nødt til at tage forbehold mod årgangsskift. Vi garanterer dog altid at kvaliteten er i top! Skulle en nyere årgang mod forventning ikke leve op til tidligere årgange, bliver vinen omgående taget ud af sortimentet.
Skulle du opleve at en vin af nyere årgang ikke svarer til en tidligere årgang, tager vi den naturligvis retur uden omkostninger for dig.

 

klubvin.dk kan også lave fejl
Hvis du modtager en forkert eller en beskadiget vare, refunderer klubvin.dk selvfølgelig forsendelsesomkostninger både for den oprindelige levering og for tilbageleveringen. Såfremt der er en fejl ved varen beder vi dig hurtigst muligt om at
meddele det til os hurtigst muligt.

 

Levering
Klubvin.dk leverer varer med GLS, Danske Fragtmænd m.fl. Vi bestræber os på at leverer varer så hurtigt som muligt og i de fleste tilfælde sker levering indenfor ganske få dage. For vinskabe og specialbyggede vinreoler kan der være længere leveringstid - denne kan normalt oplyses ved kontakt til vores kundeservice på telefon 7025 9090 eller via mail på info@klubvin.dk

Klubvin.dk leverer fragtfrit ved køb over DKK 499,00 - dog ikke Le Bloc Cellier vinreoler, som skal fragtes særskilt. Fragtpriser for disse fremgår ved varerne.

Vinskabe leveres som standard til fortovskant med fragtmand - men tilkøb af indbæring m.m. kan foretages for de enkelte produkter.

Levering til ikke brofaste ø'er kan blive pålagt særligt fragtgebyr - kontakt os gerne i hvert enkelt tilfælde før bestilling.

 

Fortrydelsesret / varereturnering
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
For vinreoler og vintilbehør gælder forbrugeraftalelovens bestemmelser, hvorfor der altid er 14 dages fortrydelsesret, dog undtaget specialfremstillede varer, f.eks. vinreoler i specialmål, som ikke kan returneres og refundering ikke kan finde sted - medmindre varen er fejlbehæftet fra leverandørs side. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
Fortrydelsesretten bortfalder ved bestilling af specialfremstillede varer, idet man giver samtykke hertil ved godkendelse af køb.
Sammen med din levering, modtager du en faktura, hvorpå det fremgår, hvad du har bestilt. Desuden modtager du pr. e-mail en elektronisk kvittering for dit køb. Faktura eller elektronisk kvittering kan anvendes, som dokumentation for dit køb, hvis forsendelsen er fejlbehæftet og ønskes returneret. Du bedes kontakte os inden du evt. returnere varer.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@klubvin.dk eller ved at ringe 23909905 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: vinskabe, samlede vinreoler, vin og andre produkter fremstillet af glas.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 1.500,00 for vinskabe, mens almindelige småforsendelser koster op til kr. 100,00
Vinskabe der ønskes returneret, skal sendes direkte til producenten/importøren i Danmark eller Sverige, da klubvin.dk ikke selv er lagerførende af disse varer. Kontakt klubvin.dk for at få oplyst adresse samt billigste fragtmulighed

 

Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Klubvin.dk Aps
Fiskerengen 12
3250 Gilleleje

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på adressen:

Klubvin.dk Aps
Fiskerengen 12
3250 Gilleleje

efter forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamation
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Har du reklamation over en vare, skal du kontakte klubvin.dk enten via mail på: kundeservice@klubvin.dk eller på telefon 7025 9090 før varen sendes retur til ovenstående adresse. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid
få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Klubvin.dk Aps
Fiskerengen 12, 3250 Gilleleje

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Pricerunner Købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb.

Købsgarantien koster intet for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for 60 minutter at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som forbruger. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver. Købsgarantien erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning. For de endelige brugervilkår og oversigt over kategorier, der ikke er dækket af garantien, besøg PriceRunner.

 

 

Persondatapolitik

For at man kan bestille og købe varer eller tjenesteydelser hos Klubvin.dk, skal man lade sig registrere med følgende personlige oplysninger: navn, e-mail, telefonnummer og adresse.

Ved deltagelse i konkurrencer og ved tilmelding til nyhedsbreve registreres personlige oplysninger som navn, e-mail, telefonnummer og adresse.

Oplysningerne transmitteres krypteret. Som registreret hos Klubvin.dk ApS har man altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og man har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Klubvin.dk ApS via mail til info@klubvin.dk

Personoplysningerne registreres hos Klubvin.dk ApS og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes, med mindre at der efter denne periode fortsat består et aktivt kundeforhold, hvor det kan være i kundens interesse, at Klubvin.dk ApS har kendskab til og benytter de pågældende oplysninger, eller såfremt at kunden har givet samtykke til at oplysningerne må opbevares længere. Klubvin.dk ApS opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Opbevaring sker hos Klubvin.dk’s hostingpartner. Alle oplysninger er fortrolige og tilhører Klubvin.dk ApS.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger: Administration og bogholderi. Kundeoplysninger videregives ikke til andre firmaer. Klubvin.dk’s servere og statistiksystemer varetages af Klubvin.dk’s’ IT-leverandører.

Klubvin.dk ApS indsamler oplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer og tjenesteydelser. Klubvin.dk ApS foretager automatiseret behandling af kunde- og købsdata og profilering af kunder med henblik på at kunne målrette tilbud og kommunikation bedst muligt til den enkelte kunde.


Når du bestiller varer i vores butik, registreres de oplysninger, du selv har afgivet (din og evt. modtagers navn og adresse, kommentar, din e-mail adresse og hvilke varer du ønsker leveret) og vi logger dit IP-nummer.
Oplysningerne registreres i vores database. Dit IP-nummer bruges udelukkende i forbindelse med evt. misbrug.
Oplysningerne anvendes til at udføre den bestilling, som du har afgivet. Klubvin.dk har adgang til disse oplysninger.
Oplysningerne fra bestillingerne videregives ikke og vi sender ikke uopfordrede e-mails ud fra disse oplysninger.

Oplysninger om ordrer samt mailadresser deles med tjenesten Trustpilot, som efter den første handel på klubvin.dk sender en opfølgende mail 7 dage efter ordreafgivelse.

Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev eller produktnyheder via e-mail, sker dette kun ved aktiv tilmelding. Det er let at framelde sig nyhedsbrevet enten via et link i bunden af hvert nyhedsbrev eller på klubvin.dk

Vores website kræver, at cookies er slået til i din browser, men vi gemmer ingen personlige oplysninger i cookies på din maskine. Oplysningerne opbevares ukrypteret i vores database.
Som registreret bruger har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os.

 

Dataansvarlig
Klubvin.dk ApS er ansvarlig for alle data der opbevares.

 

Følsomme oplysninger ved online betaling
Ved indtastning af dankort/kreditkort-oplysninger ved online betaling, sker dette altid på en krypteret side, ligesom transmission af data sker krypteret (i henhold til krav fra PBS). Vi har på intet tidspunkt adgang til dine følsomme dankort/kreditkort-oplysninger.

 

Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.
Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.
Rent teknisk kan "Cookies" deles op i to typer. Den ene type kaldes "sessioncookies" "Sessioncookies" er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. "sessioncookies" gemmes ikke på din PC, men forsvinder efter et stykke tid, når du lukker din web-browser.
Der findes en anden type "Cookie" som kaldes "permanent Cookie" og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En "permanent Cookie" er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på vores hjemmeside.
På klubvin.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies

 

Logstatistik
Logstatistik bruges på klubvin.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. 

 

Kopi af ordrebekræftelse
Som kunde på klubvin.dk kan du altid følge din ordre. Du modtager en faktura fra klubvin.dk når varerne er afsendt/klar til afhentning. Oplysningerne fra bestillingen samt fakturakopi bliver gemt på klubvin.dk, men det er ikke muligt at få tilsendt en kopi af ordrebekræftelsen.

 

Klageadgang:
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Klubvin.dk ApS. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 18.05.2018


Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:
Klubvin.dk
Fiskerengen 12
3250 Gilleleje

 

info@klubvin.dk
 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
________________________________________________________________________________

Bestilt den: ___________________________ Modtaget den: _______________________________


Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________
 

Forbrugerens underskrift: ____________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir