• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Saint Emilio

FIND DIN VIN FRA SAINT EMILION TIL EN GOD PRIS HOS KLUBVIN.DK

Eksklusive vine fra Saint Emilion direkte hjem til dig. Vi har masser af god rødvin på lager fra Saint Emilion. Se vores udvalg, eller kontakt os allerede i dag og se hvad vi kan tilbyde dig af fine vine fra Saint Emilion!

Hos Klubvin.dk går vi ikke på kompromis når det handler om eksklusive vine med god smag. Vi er en vinklub, der tror på kvalitet og udsøgte smagsoplevelser. Derfor kan vi altid tilbyde dig masser af rigtigt god vin fra hele verden.

Franske vine har altid haft en høj status, på grund af deres usædvanligt gode smag og deres forskellighed.

 

I Saint Emilion i Frankrig produceres der kvalitetsvin, der passer til enhver lejlighed. Rødvinen fra Saint Emilion er verdenskendt, fordi de gunstige klimaforhold i Saint Emilion giver vinen tid til at modnes, og bevarer således den gode smag. Den typiske sammensætning af druer i Saint Emilion er 90 % merlot og 10 % Cabernet Franc. Det er en kombination, der kan tilfredsstille selv den mest krævende vinkender. De mange forskellige slags vin fra Saint Emilion giver dig mulighed for at vælge præcis den, du bedst kan lide. Måske ønsker du en tør vin med smag af den rene drue, måske foretrækker du en vin fra Saint Emilion, der er fyldig og frugtagtig. Kontakt os og hør nærmere om hvad vi kan tilbyde dig af vine fra Saint Emilion.

Lige nu kan vi for eksempel tilbyde en Chateau Cõtes Veyrac 2003 fra Saint Emilion, en fornem vin, der lever op til selv den kræsne kenders krav om kvalitet og fyldighed. I smagen fornemmes vilde skovbær og sort peber, og blot ved at se på vinen i glasset kan du se, at den er af særlig høj kvalitet.

 

Druerne i Saint Emilion håndplukkes, og efter forarbejdningsprocessen lagrer vinen 12-13 måneder. Herved vinder den sin fine smag, der kendetegner næsten al vin fra Saint Emilion.

Julegaver, firmagaver, bryllupsgaver, eller fødselsdagsgaver? Med en vin fra Saint Emilion går du aldrig galt i byen. Og hos os får du altid din vin fra Saint Emilion til en ganske favorabel pris. Selvom vi er en vinklub, kan du sagtens købe din vin fra Saint Emilion helt uden forpligtelser, men vælger du at melde dig ind, får du ikke blot gode rabatter på vin, du får også alle de gode tilbud, som ingen andre får.

Vi udvider hele tiden vort sortiment med nye, gode vine – og er der nogle særlige, du har lyst til at smage, kan du sammensætte en smagekasse, eksempelvis med vin fra Saint Emilion. På den måde kan du hurtigt finde dine favoritter – og lære mere om vin.

 

Få alle fordelene når du handler vin fra Saint Emilion! Se vores mange tilbud og meld dig ind allerede i dag!

Klubvin.dk – din leverandør af fin vin fra Saint Emilion.