• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Rødvin

 

Hos Klubvin finder du et stort udvalg af rødvin i en meget høj kvalitet. Vi tilbyder rødvine fra alverdens lande, og fælles for udvælgelsen af alle disse rødvine er, at oplevelse, smag og kvalitet er i højsædet. Oplev det bedste fra vinens verden med god rødvin fra Klubvin – her går vi aldrig på kompromis med kvalitet.

GOD RØDVIN FRA HELE VERDEN

Klubvin tilbyder god rødvin fra en bred vifte af lande, og heriblandt tilbyder vi rødvin fra store og populærer lande som:

  • Italien - Italiensk rødvin er kendt og elsket af mange. Flotte og store rødvine gør at mange foretrækker italiensk rødvin.
  • Spanien - Spansk rødvin er kendt for stor smag og fair priser. Her er det virkelig mulighed for at få meget rødvin for pengene.
  • Frankrig - Fransk rødvin er klassisk kvalitet, der ikke er til at komme uden om.
  • Chile - Chilensk rødvin modtager anmelderros verden over. Vinen smager af meget og kvaliteten er i top.

Her kommer du kurtigt og let til Hvidvin

 Det er de bedste druesorter bliver brugt, til den hvidvin Klubvin forhandler..

Vinhandel

Klubvin er din online vinhandel, der er åben for handel 24 timer i døgnet.

Vi ved, at der findes vanvittigt mange gode vine. Selv kender vi en hel del til mange forskellige rødvine og har da også et pænt udvalg på klubvin.dk - søger du imidlertig noget specielt, er du meget velkommen til at sende en forespørgsel til os.

Har du lyst til at komme og smage nogle af vores vine, har vi altid et par åbne flasker - kan du samle 8-10 venner eller mere, kan vi også fint arrangere vinsmagninger både her i Farum og ude i virksomheder eller i private hjem. Vi kommer meget gerne med forslag til temaer og naturligvis også med fornuftige budgetforslag. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail (info@klubvin.dk) - telefon +45 2390 9905 eller du kan benytte denne kontaktformular