• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Ribera Del Duero

Er du til spanske vine af fremragende kvalitet og til en særdeles forbrugervenlig pris? 

Hos klubvin.dk har vi et stort udvalg af vine fra forskellige spanske distrikter – vi elsker spanske vine, og inviterer dig til at dele vores glæde! Ribera del Duero er et af de områder vi har valgt at satse stort på. Og ikke uden grund! Ifølge flere fremtrædende eksperter er vin fra Ribera del Duero, noget af det bedste Spanien kan byde på.

En af de bedste vine fra Ribera del Duero er Pingus, fremstillet af danskeren Peter Sisseck. Vi er glade og stolte over at have hans vine i sortimentet.

I vin fra Ribera del Duero finder du en del af Spaniens sjæl. Mange af de vine fra Viña Vilano i Ribera del Duero, som vi har valgt at forhandle hos klubvin.dk, har en dyb og kraftig karakter. Ligesom Spanien, de temperamentsfulde men hjertevarme spaniere, den gode mad og det sorgløse ferieliv, som mange danskere har nydt på hvide strande under den varme sol, giver vin fra Ribera del Duero en følelse der hænger ved. Som rigtig gode vine, er vinene fra Ribera del Duero ikke bare væske i en flaske, men katalysatorer for en eksplosion af sanseindtryk, og fremkalder hurtigt en yderst behagelig stimulation af smagsløg. 

Hos klubvin.dk er vi så glæde for Ribera del Duero, at vi har valgt at huse et bredt sortiment af vin fra Viña Vilano på vores salgsliste. Dette fordi netop denne producent har udviklet flere superlækre vine, som virkelig har et fremragende forhold mellem pris og kvalitet. 

Flere af Viña Vilanos vine fra Ribera del Duero er blevet rost til skyerne og har modtaget mange rosende ord og medaljer i flere forskellige vintests. En af dem vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder, er Viña Vilano Reserva, Ribera del Duero (alk.% på 13.5), som har fået 5 stjerner i www.VINAVISEN.dk og en guldmedalje ved den store Tempranillo smagning i København i foråret 2005. Viña Vilano har i øvrigt fået 23 ud af 25 stjerner i www.VINAVISEN.dk 

Vine fra Ribera del Duero behøver deres fremragende kvalitet til trods, dog ikke at koste en formue. 


Klubvin.dk kan tilbyde vin fra Ribera del Duero i alle prisklasser. Noget af det mest tillokkende ved vine fra Ribera del Duero er nok, at uanset pris er kvaliteten i top!

 

Nyeste vin hos klubvin.dk er vores egen importerede Apricus, som kun kan købes hos klubvin.dk og ikke hos hverken supermarkeder eller hos andre vinhandlere. Prøv den fremragende rødvin fra Ribera del Duero og oplev, hvorfor vi selv er så begejstrede for netop denne kvalitetsvin.

 

Besøg vores hjemmeside og tjek alle vores vine fra Ribera del Duero – du vil ikke fortryde dit valg!