• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Har du en drøm om at få en vinkælder? Dette skal du tænke over

oprettet d. under Vintilbehør, Værd at vide

Har du en drøm om at få en vinkælder? Dette skal du tænke over

Når man taler om en vinkælder er der ofte to forskellige udlægninger af ordet. Den ene er selve rummet - kælderrummet, der anvendes til at opbevare din vin. Den anden betydning er, at en vinkælder er det samme som en samling af vin - altså et vist antal flasker.

For at kunne opbevare vin optimalt skal en vinkælder leve op til en række forhold. Først og fremmest skal den have en konstant, lav temperatur. Den optimale temperatur ligger omkring 10-11 grader men den må også godt være varmere bare den ikke svinger for meget. Dog skal du være klar over, at jo varmere, der er, desto hurtigere udvikler vinen sig. Der skal også være en vis fugtighed i en vinkælder - optimalt en luftfugtighed på 55-75%. Bliver det for tørt er der risiko for, at korkpropperne tørrer ud og at vinen derefter begynder at sive fra flaskerne. Er der for fugtigt, risikerer du at etiketterne smuldrer. Der skal også være mørkt, da lys og især sollys kan ødelægge vinen. Endelig må det ikke lugte, da stærk lugt også kan gå i vinen og kælderen skal også være fri for rystelser.

I disse klimaforandringstider skal man måske også huske at sikre at kælderen ikke kan blive oversvømmet. Jeg har en gang besøgt en oversvømmet vinkælder, hvor etiketterne svømmede rundt i vandet og man ikke havde overblik over, hvilke flasker, der lå hvor – det var ikke en sjov situation.

Udstyr til vinkælderen

Har du et optimalt kælderrum, der efterlever kravene ovenfor, skal du naturligvis indrette kælderen med vinreoler. Den billigste løsning - men absolut en effektiv og flot løsning er Trend vinreolen . Den er udført i fyrretræ og metal og fås i forskellige bejdsede farver. Du kan vælge mellem forskellige størrelser og om du selv vil samle eller den skal leveres samlet. Og så kan den naturligvis bygges sammen, hvis du ønsker en hel væg med reolen.

Ønsker du lidt mere rustikke omgivelser i din vinkælder bør du overveje at indrette med Le Bloc Cellier systemet. Disse moduler minder om klassiske vinkældre i Frankrig og er udført i sten. De er meget tunge men sættes nemt sammen uden brug af nogen former for materialer. Modulerne har forskellige størrelser og kan derfor indeholde forskellige antal flasker.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vores store netværk af specialister giver os mulighed for at tilbyde unikke designs, uovertruffen kvalitet og perfekte installationer i alle former for vinkældre - helt fra de meget små vinrum, til indretning af meget store vinkældre, hvor temperatur, luftfugtighed er helt naturlige krav. Vi kan præsentere dig for de fineste opbevaringsløsninger af vin og Champagne.

Dine behov og krav er nøgleord hos os, hvor det unikke design går hånd i hånd med nytænkning inden for vinopbevaring og vinreoler. Vi tilbyder gerne et personligt møde i dit hjem, hvor vi kan få en god dialog omkring dine ønsker og muligheder før vi kommer med et eller flere konkrete løsningsforslag til din vinkælderindretning. Klubvin.dk tilbyder et komplet design og byggeservice til privatkunder, restauranter, caféer, hoteller og vinhandlere. Karakteren af vores reoler er sådan, at de er optimalt egnet til at opfylde de mest krævende design i forbindelse med både private vinkældre og erhvervslokaler. Vi og vores samarbejdspartnere er vant til at arbejde direkte med den enkelte kunde, arkitekter og designere.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar