Klubvin Bloggen

 1. Vinopbevaring

  Vinopbevaring

  oprettet d. under Værd at vide

  Vinopbevaring - opbevaring af vin Hos klubvin.dk har vi specialiseret inden for vinopbevaring, hvor vi tilbyder dig en bred vifte af potentielle løsninger. Alt lige fra et nyt  vinkøleskab  og vinreoler...

  Skriv en kommentar

 2. Smag på vin - Temperering

  Smag på vin - Temperering

  oprettet d. under Værd at vide, Vin

  Det kan være svært at vælge den rigtige vin, men når først man får det lært, vil man også kunne give både sine gæster og sig selv en langt større oplevelse, når det er den rigtige vin der bliver serveret. Det drejer sig dybest set ikke om at servere den bedste og dyreste vin man kan komme i nærheden af – men derimod om at finde den vin, som passer til lejligheden og til den mad der bliver serveret. 

  Skriv en kommentar

 3. Smag på vin - Introduktion

  Smag på vin - Introduktion

  oprettet d. under Tips og trick , Værd at vide, Vin

  Sandheden er nok at de fleste af os drikker vin – uden egentlig at smage på vinen. Sådan rigtigt smage. Vi ved jo godt at når vi åbner sådan en flaske, billig eller dyr, så er den faktisk ret kompleks. Man kan læse internettet tyndt om smagsnoter (du kan læse om et par af de mere….. specielle her) og aromaer i vine, men når alt kommer til alt, så skal du koncentrere dig ret meget for at forstå vinen og dens smage.

  Skriv en kommentar

 4. Lær lidt om tanniner

  Lær lidt om tanniner

  oprettet d. under Druer, Værd at vide, Vin

  Tanninerne - også kendt som garvesyre - har igennem årenes løb fået et ret skidt ry. Fra at være bitre og udtørrende til at "bide" i gummerne og give hovedpine, så er det ikke altid pæne ting, der bliver sagt om tanniner. 
  Men, faktisk er tanniner noget af det eneste i vin som egentligt rigtigt gør godt for noget...

  Skriv en kommentar