• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Hvidvin

 

Søger du den fuldendte hvidvin? Ønsker du en online vinbutik, der sælger eksklusiv hvidvin til næsten ingen penge? Så klik dig ind på Klubvin.dk og se vores store udvalg i hvidvin, rødvin, mousserende og meget mere!

Hvis du drømmer om en formidabel vin med masser af smag, personlighed og karakter, kan du helt sikkert finde den på Klubvin.dk. Vi har specialiseret os i at finde gode vine til en superpris, uden at gå på kompromis med hverken smag eller kvalitet. En verden af smagsoplevelser, stemning og hygge venter på dig, når du vælger hvidvin fra vores vinbutik.

 

Måske søger du den perfekte hvidvin til sommerfesten? Måske er det en eksklusiv vin til jeres bryllup, du er ude efter? Eller måske vil du blot gerne kunne byde dine gæster på en rigtigt god vin næste gang, du inviterer på middag? Uanset hvad lejligheden er, tilfører en god hvidvin som regel det ekstra element af elegance, hygge og smag. Prøv for eksempel en tør eller mellemtør hvidvin til skaldyrene, eller mærk hvad en sød og rund hvidvin med smag af frugt kan gøre for din fisk. Kun fantasien sætter grænser, og en god hvid vin kan nydes til næsten enhver lejlighed. Og du kan være sikker på, at der altid er en perfekt hvidvin, der lever op til dine behov.

Vi ser det som en pligt og en fornøjelse at udbrede kendskabet til den gode hvidvin. Derfor kan vi med stolthed tilbyde dig de populære smagekasser. Her kan du smage hvid vin fra hele verden – måske er det hvidvin fra Chiles højland, du søger – eller måske er det en fyldig fransk hvidvin, der sætter gang i samtalen. Du kan komponere lige netop den symfoni af hvidvin, du ønsker – enten ud fra tørhed, eller fra et tema eller land. Eller du kan også vælge at lade dig friste af de smagekasser, vi sælger allerflest af. 

 

Sådan kan du lade dig forføre og lade dine smagsløg gå på opdagelse i hvidvin fra hele verden – uden det behøver koste en formue. Hvem ved – du finder måske din kommende yndlings hvidvin blandt vores mange skønne vine. Når du har fundet den helt rigtige hvidvin er det vigtigt at du opbevarer den ved en korrekt temperatur og luftfugtighed - det gør du bedst i et vinkøleskab og allerbedst i et Amphora Vinkøleskab som også forhandles af klubvin.dk 

Der findes en hvidvin til ethvert formål – og til enhver smag og pengepung. Vi har gjort det til vores mission konstant at udvide vores sortiment, så du altid kan lade dig friste af nye smagsoplevelser. Samtidig får du altid ”klassikerne” indenfor hvid vin til spotpris. 

 

Alle kan være med i vores vinklub – og finde den hvidvin, rødvin, eller mousserende, de synes bedst om for en særdeles lav pris. Som medlem får du en mængde gode tilbud samt en fast rabat på ti procent af alt, hvad du køber – men ønsker du hvidvin uden forpligtelser, kan du sagtens købe din hvidvin direkte på vores hjemmeside. 

 

Køb din hvidvin hvor du får noget for pengene. Klubvin.dk – for dig, der har god smag og tør prøve noget nyt. 

 

Klubvin er stedet for dig med god smag. Hos Klubvin vil du udelukkende finde hvidvin, hvor kvaliteten er sat i højsædet. Vores hvidvin er nøje udvalgt så vores kunder får den bedste smagsoplevelse og den bedste service, når de handler hvidvin hos os.

HVIDVIN MED SMAGSOPLEVELSER FRA HELE VERDEN

  • Chile - Et fremragende vin land. Hvidvin fra Chile udstråler en smag og kraft så man næsten glemmer landet stadig er i opbygningsfasen af deres hvidvins kultur. 
  • Frankrig - Fransk hvidvin behøver næppe nærmere præsentation. Fransk hvidvin er til dig der ved hvad du vil have og til dig der vil forføres af lidt ekstra. 
  • Spanien - Spansk hvidvin sætter kulør på din mad. Hvidvin fra Spanien indeholder lige lidt ekstra af kraftfuldhed og charme. 
  • Italien - Italiensk hvidvin er for rigtige kendere, der tør prøve lidt udover det sædvanlige. Italiensk hvidvin er idag noget af det ypperste på markedet. 

Rødvin

Smagfulde rødvine fra de store vinlande som f.eks. Italien og Frankrig, finder du her hos klubvin...

Vinhandel

Klubvin er din online vinhandel, der er åben for handel 24 timer i døgnet.

 

Søger du en særlig hvidvin - eller har du lyst til at lave en smagning med hvidvin, kan vi måske hjælpe dig... Udfyld kontaktformularen herunder og vi vil snarest muligt vende tilbage til dig