Fragt og levering

Fragt

Vi benytter forskellige fragtfirmaer for at give så stor frihed som muligt. Danske fragtmænd til privatadresse og erhvervsadresse samt med GLS til pakkeshop og erhvervslevering.

Vi tager forbehold for ændring i fragtmetode, da vi ønsker den bedst mulige leveringsform i forhold til den enkelte vare.

 

Vær opmærksom på at din pakke kan blive leveret til en anden pakkeshop, hvis din valgte pakkeshop ikke har plads til din pakke. 

 

OBS: Vi sender kun produkter, som indeholder alkohol til lande inden for EU.

Danske fragtmænd

Levering til hjemmeadresse og til erhvervsadresse, dog kun Jylland og brofaste Ø'er. Desværre ingen levering til ikke brofaste Ø'er.

Leveringen foregår i hverdage mellem kl. 08.00 - 16.00. Du modtager løbende notifikationer via SMS eller e-mail, herunder med LiveTracking nummer samt link til sporing på leveringsdagen. Bemærk at der ikke kan leveres til pakkeboks eller pakkebutikker.

 

Husk at det er dit ansvar, at der er opgivet korrekt adresse, og være hjemme i leveringstidsrummet. Danske Fragtmænd leverer gerne ud igen dagen efter, men til en pris på 67 kroner, som du da vil få regning på.

Bor du i en aflåst opgang med kodelås, kan du oplyse koden til os på din bestilling under bemærkninger.

 

Det er muligt at få sendt dine varer til en anden adresse end faktureringsadressen, hvis f.eks. du vil give en kasse til nogle andre, eller have sendt til dit arbejde.

Her skal du sætte flueben i "Ordren skal leveres til en anden adresse." under bestilling.

 

Obs! Danske Fragtmænd levere ikke opbåret i etageejendomme. Vælg alternativ adresse eller noter hvor pakken må stilles i gadeplan.

GLS

Levering til pakkeshop i nærheden hvor du bor.

Dette gælder hele Danmark inklusive ikke brofaste Ø'er. Levering til ikke brofaste Ø'er er dog typisk to dage

Flasker

GLS er mere håndhændet ved pakkerne end Danske Fragtmænd, hvorfor vi fraråder at vælge GLS når du bestiller flasker (vin og spiritus).
Grunden til denne frarådelse er, at vi har oplevet flasker gå i stykker under transporten. Det ønsker vi ikke, det er rent spild over hele linjen.

Trods forbeholdet, sender vi vin i specialemballage til GLS pakkeshops, når vi ikke kan levere opbåret i etageejendomme med Danske Fragtmænd. Her påtager vi os ansvaret for at vinene kommer helt frem til pakkeshoppen.

Øvrige Fragtmænd

Vinkøleskabe leveres med anden fragtleverandør, der også tilbyder både indbæring og at tage et gammelt vinkøleskab retur.

Afhentning i Gilleleje

Det er også muligt at afhente sine varer i Gilleleje, Fiskerengen 12, 3250 Gilleleje. Dette hverdage i tidsrummet 9:00 - 15:00. 

Priser

Levering ved standardvarer (vin, tilbehør og reoler)* koster 69,- kr. ved levering til privatadresse og 49 kr. ved levering til erhvervsadresse samt GLS pakkeshop.
Det er altid gratis at afhente selv.

 

Alle vinkøleskabe og hvidevarer leveres fragtfrit til kantsten.

Andre ydelser kan tilkøbes under bestilling.

 

Levering til ikke brofaste ø'er kan blive pålagt særligt fragtgebyr - kontakt os gerne i hvert enkelt tilfælde før bestilling.

 


FRI FRAGT FRA KR. 500.00 kr. 

Levering

Klubvin.dk leverer varer med GLS, Danske Fragtmænd m.fl. Vi bestræber os på at leverer varer så hurtigt som muligt og i de fleste tilfælde sker levering indenfor 1- 3 hverdage. For vinskabe og specialbyggede vinreoler kan der være længere leveringstid - denne kan normalt oplyses ved kontakt til vores kundeservice på telefon 7025 9090 eller via mail på info@klubvin.dk

Fortrydelsesret / varereturnering

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

 

Vi anbefaler at du sender din returpakke med PostNord eller GLS, da disse leverer til os i dagstimerne, og din pakke vil blive lagt indenfor vores ellers aflåste porte. 

Vælger du en anden forsendelses metode, kan vi ikke garantere for at vi modtager din pakke, da den kan risikere at blive lagt ved offentlig vej. Vi frasiger os et hvert ansvar for en pakke, der leveres til os om f.eks. natten, lagt ude foran vores aflåste porte. 

 

For vinreoler og vintilbehør gælder forbrugeraftalelovens bestemmelser, hvorfor der altid er 14 dages fortrydelsesret, dog undtaget specialfremstillede varer, f.eks. vinreoler i specialmål, som ikke kan returneres og refundering ikke kan finde sted - medmindre varen er fejlbehæftet fra leverandørs side. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
Fortrydelsesretten bortfalder ved bestilling af specialfremstillede varer, idet man giver samtykke hertil ved godkendelse af køb.
Sammen med din levering, modtager du en faktura, hvorpå det fremgår, hvad du har bestilt. Desuden modtager du pr. e-mail en elektronisk kvittering for dit køb. Faktura eller elektronisk kvittering kan anvendes, som dokumentation for dit køb, hvis forsendelsen er fejlbehæftet og ønskes returneret. Du bedes kontakte os inden du evt. returnere varer.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@klubvin.dk eller ved at ringe 70259090 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: vinskabe, samlede vinreoler, vin og andre produkter fremstillet af glas.

 

Vi anbefaler at du sender din returpakke med PostNord eller GLS, da disse leverer til os i dagstimerne, og din pakke vil blive lagt indenfor vores ellers aflåste porte. 

Vælger du en anden forsendelses metode, kan vi ikke garantere for at vi modtager din pakke, da den kan risikere at blive lagt ved offentlig vej. Vi frasiger os et hvert ansvar for en pakke, der leveres til os om f.eks. natten, lagt ude foran vores aflåste porte. 


Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 1.500,00 for vinskabe, mens almindelige småforsendelser koster op til kr. 100,00
Vinskabe der ønskes returneret, skal sendes direkte til producenten/importøren i Danmark eller Sverige, da klubvin.dk ikke selv er lagerførende af disse varer. Kontakt klubvin.dk for at få oplyst adresse samt billigste fragtmulighed

Varens stand, når du sender den retur 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

 

Klubvin.dk, Fiskerengen 12, 3250 Gilleleje

Ring til os hverdage mellem kl. 9 og 15 på tlf. 7025 9090

E-mail: info@klubvin.dk