VELKOMMEN TIL KLUBVIN.DK'S FAQ, HVOR DU KAN FINDE INFORMATIONER OM VINE OG VINTILBEHØR.

 

Oversigt 


Her kommer du til klubvin.dk's blog - åbner i nyt vindue .

 

Rødvin 

Du finder god rødvin fra hele verden hos klubvin.dk. Besøg webshoppen og køb nogle af verdens bedste vine.

 

Hvidvin 
Hvidvin fra hele verden, finder du her hos Klubvin. Der til alle lejligheder og alle smagsløg.

 

Vinhandel 
Køb vin i nettets absolut bedste vinhandel med gode priser gode vine.

 

Vingaver 
Vin er helt igennem klassisk når der skal gives gaver, og derfor er mulighederne for at finde en god vingave hos Klubvin.dk store.

 

Vin fra Chile 
Klubvin.dk har mange gode vine fra Chile. Kvaliteten er altid i top og du kan være sikker på at få en god vinoplevelse med klubvins chilenske vine.

 

Vin fra Frankrig 
Vil du være sikker på kvalitet og godt, solidt omdømme når du vælger vin til dig selv og dine gæster? Vin fra Frankrig er et rigtigt godt bud, hvor det simpelthen ikke kan gå galt når du benytter dig af udvalget i klubvin.dk.

 

Chablis 
Chablis – en helstøbt og rigtig god hvidvin fra Chablis hos klubvin.dk

 

Champagne 
Champagne – få et godt tilbud på champagne til den store dag på klubvin.dk!

 

Vin fra Alicante i Spanien 
Hos klubvin.dk har vi masser af gode tilbud på fremragende, og særdeles konkurrencedygtig (både pris- og kvalitetsmæssigt) vin fra Alicante i det sydøstlige Spanien.

 

Vin fra Fronsac 
Ét af de mest spændende vindistrikter i Frankrig lige nu er det lille distrikt med navnet Fronsac, der har speciale i prægtige og uforfængelige rødvine.

 

Vin fra Piemonte 
Vin fra Piemonte er et vidt begreb, da Piemonte er én af de største vinregioner i Italien og derfor producerer et væld af forskellige vine.

 

Vin fra Rioja 
Leder du efter spansk vin af bedste kvalitet, til en pris der ikke slår nogen ud? Hos klubvin.dk har vi et meget stort, varieret, og spændende udvalg af spanske vine.

 

Vin fra Toscana 
Vin fra Toscana smager af solskin og af det ægte Italien, så hvis du har en forkærlighed for Italien, vil du uden tvivl elske vin fra Toscana.

 

Saint Emilion 
Hos klubvin.dk går vi ikke på kompromis når det handler om eksklusive vine med god smag. Vi er en vinklub, der tror på kvalitet og udsøgte smagsoplevelser.

 

Vin fra Bordeaux 
Vin fra Bordeaux er blandt verdens mest kendte vin, og det er ikke uden grund. Vælger du vin fra Bordeaux hos klubvin.dk, er du sikret en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

 

Vin fra Graves 
Vin fra Graves er vin forbundet med traditioner og historiske rødder. Graves-regionen har i århundreder været centrum for vinproduktionen i Bordeaux.

 

Vin fra Pomerol 
Vin fra Pomerol er kendt for sin helt karakteristiske smag og aroma. Vin fra Pomerol smager af efterårets og sensommerens frugter og bær, der samles i en unik, varm smagsoplevelse.

 

Vin fra Rhône 
Hvis du leder efter en god og pålidelig vin til en fornuftig pris, kan du med ro i sindet studere klubvin.dk’s udvalg af vin fra Rhône. 
 

Vin til julemad 
Hvis du leder efter en god og pålidelig vin til en fornuftig pris, kan du med ro i sindet studere klubvin.dk’s udvalg af vin fra Rhône. 
 

Italiensk vin 
Italiensk vin kalder drømmene frem. Måske drømmer du dig tilbage til romerriget, måske ser du for dig de enorme marker med solmodne druer, der kun venter på at blive til eksklusiv italiensk vin. 

 

Ribera del duero 
Er du til spanske vine af fremragende kvalitet og til en særdeles forbrugervenlig pris? Hos klubvin.dk har vi et stort udvalg af vine fra forskellige spanske distrikter. 

 

Spansk vin 
Søger du spansk vin med karakter og charme? Sætter du pris på at kunne vælge spansk vin til næsten ingen penge? Hos klubvin.dk får du spansk vin lige som du vil have det. 

 

God vin 
Hvis din vin er et vigtigt element i din dagligdag, skulle du tage og se hvad klubvin.dk kan gøre for dig. Vores hjemmeside er mødestedet for dig, der ved hvad god vin er, og gerne vil dele din gode smag for vin med andre mennesker med de samme interesser. 

 

Vinreoler 
klubvin.dk har nok markedets største udvalg af de flotte vinreoler fra mange forskellige leverandører. Vinreoler, som kan fås i mange udformninger og størrelser. Se de mange vinreoler vi har på lager og bliv inspireret til din egen vinreol 
 

Vin julegaveideer 
Klubvin.dk har nok markedets største udvalg af flot vintilbehør og ikke mindst af vin som egner sig som gode julegaver. Se de mange mange gode vine og det spændende tilbehør og bliv inspireret til dine julegaveindkøb 
 

Vinjulegaver 
Klubvin.dk har et stort og flot udvalg af vine, som egner sig som vinjulegaver. Se de mange gode vine og vælg hvilke der skal med gaveæskerne til din familie, dine venner og dine kunder - klubvin.dk klarer gerne indpakning og levering, selvom det nok er bedst at aflevere vinjulegaven personligt 
 

Vinkælder 
klubvin.dk har alle muligheder for at hjælpe dig til en flot vinkælder, hvadenten den er placeret i kælderen eller den er skla indrettes i et rum/værelse i huset eller lejligheden. Få et tilbud på indretning af en komplet vinkælder hos klubvin.dk


 

Rødvin

Hvidvin

Vinhandel

Vingaver

Vin fra Chile

Vin fra Frankrig

Chablis

Champagne

Vin fra Alicante i Spanien

Vin fra Fronsac

Vin fra Piemonte

Vin fra Rioja

Vin fra Toscana

Saint Emilion

Vin fra Bordeaux

Vin fra Graves

Vin fra Pomerol

Vin fra Rhône

Vin til julemad

Italiensk vin

Ribera del duero

Spansk vin

God vin

Vinreoler