• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Få designet din egen vinkælder

Skal du have indrettet en vinkælder eller eller blot have sat nogle vinreoler op?

Vi samarbejder med flere ledende virksomheder for at sikre dig det bedste og flotteste resultat, også når det drejer sig om vinrum og vinkældre.

Vores store netværk af specialister giver os mulighed for at tilbyde unikke designs, uovertruffen kvalitet og perfekte installationer i alle former for vinkældre - helt fra de meget små vinrum, til indretning af meget store vinkældre, hvor temperatur, luftfugtighed er helt naturlige krav.Vi kan præsentere dig for de fineste opbevaringsløsninger af vin og Champagne.

 

Dine behov og krav er nøgleord hos os, hvor det unikke design går hånd i hånd med nytænkning inden for vinopbevaring og vinreoler.

Vi tilbyder gerne et personligt møde i dit hjem, hvor vi kan få en god dialog omkring dine ønsker og muligheder før vi kommer med et eller flere konkrete løsningsforslag til din vinkælderindretning.


Klubvin.dk tilbyder et komplet design og byggeservice til privatkunder, restauranter, caféer, hoteller og vinhandlere. Karakteren af vores reoler er sådan, at de er optimalt egnet til at opfylde de mest krævende design i forbindelse med både private vinkældre og erhvervslokaler. Vi og vores samarbejdspartnere er vant til at arbejde direkte med  den enkelte kunde, arkitekter og designere.

 

Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor. Denne håndsnedkererede reol laves, så den passer perfekt ind i dit miljø, tilpasset til rum og væg. Processen fra idé til endelig opsætning tager tid. Når man vælger denne reol, er det fordi man ikke ønsker at gå på kompromis eller at overlade noget til tilfældighederne. Fra tegninger og tilbud er sendt endelig godkendelse har vi en leveringstid på ca. 20-30 hverdage, da mange af elementerne skal hjem fra vores leverandører i udlandet.


Pris pr. flaskehul starter ved 125,- inklusiv 25% moms. Levering og opsætning klares af fagmænd og prisen for det afhænger af størrelse og arbejdsmængde.

 

Det er muligt at se et af vores mange flotte vinrum hos en af vores gode kunder, som gerne viser vinrummet frem for interesserede. Kontakt os gerne for nærmere information (vinrummet ligger i Hedehusene mellem København og Roskilde).