• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Champagne

Champagne – få et godt tilbud til den store dag på Klubvin.dk! Læs mere >>

Mangler du champagne til at fejre den store dag? Søger du en champagne, der både findes som en ægte fransk Champagne men også som en billigere spansk Cava som er billigere, men stadig fuld af god smag og bobler? Klubvin.dk er din professionelle vinhandler, når det handler om champagne og Cava, og vi har altid et flot udvalg.

 

En rigtigt god champagne skal være fuld af bobler og livsglæde. Den skal sætte prikken over i’et på den store dag, og derfor skal din champagne smage godt og være perlende frisk. Hos Klubvin.dk gøre vi en ære ud af at udvælge vin af allerhøjeste kvalitet, og du kan bruge vores store viden og erfaring til at vælge lige netop den champagne, der passer til dine ønsker. Vi ser det som et privilegium at udbrede kendskabet til den gode champagne, og alle de andre fantastiske vine fra hele verden. Derfor udvider vi også hele tiden sortimentet, så du kan prøve noget nyt – og lade dig friste af de mest eksklusive vine og champagne.

 

Du behøver ikke melde dig ind i vores vinklub for at kunne købe din champagne hos os. Men som medlem får du ikke bare din vin til en usædvanligt lav pris, du får også en fast rabat, gode tilbud og muligheden for at udvide din egen horisont, når det kommer til vin og champagne. Det er billigt at være med – og ganske uforpligtende. Så står du og mangler champagne til den store dag, er det en god ide at kontakte os og få et godt tilbud. – Vi ved nemlig godt hvordan god champagne skal smage.

Er du i tvivl om hvilken champagne eller Cava, du bør vælge, kan du vælge at lade vores kompetente vinhandlere give dig gode råd, eller du kan vælge at sammensætte din helt egen smagskasse af champagne. En smagskasse er en god idé hvis du har lyst til at prøve noget nyt, eller hvis du ønsker at smage vin ud fra et særligt tema. Kun fantasien sætter grænser, når du vælger en smagskasse, så hvorfor ikke sammensætte en kasse med den bedste champagne? Så kan du smage før du vælger – og med ro i sjælen købe ind til den store dag.

 

Giv din bryllupskage, kransekage, forret, eller de intime stunder et ekstra strejf af magi med den afrundede, perlende friske champagne. Livets stjernestunder bliver kun bedre, når de boblende dråber fra en særligt udvalgt champagne understreger stemningen.

 

Champagne er til for at gøre lidt ekstra ud af livet. Derfor er det vigtigt, du vælger den rigtige, der kan gøre dine øjeblikke magiske. Klubvin.dk er din garant for champagne af særligt høj kvalitet, og vi har champagne i enhver prisklasse. Vores service er naturligvis fortræffelig. Køb din champagne hvor du får noget for pengene – og tilfør stjernestunderne lidt boblende livsglæde.