• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

Chablis

Chablis er i hvidvinenes superliga, og det er ikke uden grund. Vælger du en vin fra Chablis hos Klubvin.dk, vil du ikke fortryde det. Chablis er et forholdsvis lille, isoleret vinområde i den nordlige del af Bourgogne. Chablis er kendetegnet ved tørre, varme somre og lange, kolde vintre. Netop Chablis’ lange kølige vintre bidrager til den helt unikke, friske smag, som vin fra Chablis er kendt for.

 

Vin fra Chablis er en tør hvidvin på Chardonnay-druer. Smagen af Chablis er karakteriseret ved at være tør og frisk på samme tid, så hvis du er til hvidvin med præcise og rene smagskarakteristika, skal du prøve en hvidvin fra Chablis. Farven og duften på Chablis er et kapitel for sig, da den smukke gyldne farve og med friske aroma fuldender oplevelsen ved at nyde vin fra Chablis. Så husk at inddrage alle sanserne, når du smager på vin fra Chablis. Chablis er nemlig en vin, som skal nydes med alle sanserne.

 

Hvad enten du har smagt Chablis før, eller dette er dit første møde med vin fra Chablis, skal du være forberedt på at Chablis-vinene fra Klubvin.dk meget vel kan gå hen og blive din yndlingshvidvin. 
Du finder flere forskellige vine fra Chablis hos Klubvin.dk, men fælles for dem alle er, at de er nøje udvalgt med det formål at give dig den helt rigtige oplevelse af den tørre og aromatiske hvidvin fra vindistriktet Chablis. Hos Klubvin.dk finder du hvid- og rødvine, som passer til enhver smag til fornuftige priser.

 

Chablis skal som de fleste andre hvidvine nydes kølig og kan nydes hele året rundt. Hvidvin fra Chablis passer nemlig både perfekt til lange sommeraftener på terrassen foran grillen, hvor aftensmaden består af lette retter som eksempelvis grillet svinemørbrad, lyst fjerkræ, mild ost eller skaldyr. Men Chablis passer bestemt mindst lige så godt til vinterens retter – for eksempel årstidens fede fiskeretter. Så planlægger du en nytårsmenu med røget laks eller kogt torsk, vil en vin fra Chablis være prikken over i’et til den fuldendte middag.

 

Hvidvin fra Chablis er en vin til rigtige hvidsvinselskere, og hvad enten du er vinkender eller ej, vil du ikke blive skuffet, hvis du vælger en vin fra Chablis fra Klubvin.dk. Chablis er en hvidvin, der er kendetegnet ved en ren, tør og frisk smag, som du med ro i sindet kan sætte på middagsbordet, hvad enten du venter gæster til en festlig middag eller blot skal hygge med kæresten over lidt god hverdagsmad. Uanset hvad lejligheden er, vil Chablis fuldende din middag.