Brochurer og manualer

Her kan du downloade forskellige brochurer, maunaler og brugsvejledninger:

 

  • Her ser du, hvordan man samler en TREND vinreol
  • Det eneste værktøj du skal bruge, er en almindelig hammer og så lidt tålmodighed. Når pindene skal ned over jernet, er det bedste at holde pindene lidt på skrå og så forsigt presse dem ned over jernet, således at kydset i jernet passer præsist med udskæringen i træet. Lad være med at presse træet helt i bund - det skal nok komme på plads, når bagsiden sømmes fast som det sidste.
    Har du brug for yderligere vejledning, er du altid velkommen til at ringe eller skrive for mere hjælp.
    Er du ikke helt fingernem, så overvej at købe en færdigsamlet TREND vinreol - vi kan fremstille den i alle størrelser på bestilling.

 

 

 

  • Her kan du se, hvordan man samler en Bordex vinreolBordex vinreolen er relativ let at samle - det eneste værktøj du skal bruge, er en gummihammer eller en træklods og en almindelig hammer (træklodsen skal bruges til at beskytte stål og træet i reolen)
    Bemærk venligst, at Bordex vinreoler IKKE er konvertible med BOXX vinreoler - træet i Bordex er Meranti og træet i BOXX vinreoler er Valnød. Træet i Bordex pindene er 2 mm mindre end i BOXX.

 

 

Mangler du en vejledning eller andet, er du meget velkommen til at sende os en besked, så vi hurigt kan hjælpe dig på rette vej. Udfyld og send gerne denne kontaktformular