• Fri fragt over 499 kr
  • Kundeservice 09.00 - 16.00 på Tlf. 70 25 90 90
  • Vin, tilbehør og opbevaring for alle!

B2B

Klubvin.dk er specialist i levering til det danske erhvervsliv.

Gennem en længere årrække har vi leveret vin og vintilbehør til en lang række store og små virksomheder.

Ingen opgave er for lille og ingen er for stor! Vi er altid klar til at komme med gode forslag til både personalegaver,

vin til kantinen og har en lang række andre gode ting i ærmet. Kontakt os gerne for en dialog om jeres behov og vores muligheder for at hjælpe jer sikkert i mål.


Effektivt firma-vingave indkøb

Mange firmaer indkøber jævnligt vingaver, og klubvin.dk kan hjælpe med at effektivisere disse indkøb - både pris- og arbejdsmæssigt.

Klubvin.dk leverer et antal færdigpakkede vingaver til forskellige beløb og anledninger.

Når der er brug for en gave, er den klar uden at I skal tænke på at bestille og hente den. Firmaet sparer tid og kræfter og ved, at der altid er gode vingaver klar til de medarbejdere, der skal bruge dem.

I firmaet spares der også tid, idet det aldrig mere er nødvendigt at sende en medarbejder i byen for at finde og købe en vingave, samtidig med at alle ved, at vingaverne kan hentes ét bestemt sted i virksomheden (f.eks. i receptionen, sekretariatet eller hos en bestemt person).

Klubvin.dk fylder lageret op efter en fast frekvens eller efter behov, og fakturerer jer efterfølgende for det forbrugte antal gaver.

 

Indtil videre fungerer ordningen med automatisk opfyldning kun på Sjælland, men klubvin.dk søger efter samarbejdspartnere i Jylland og på Fyn.

Kontakt Bo Otterstrøm for nærmere oplysninger - boo@klubvin.dk - tlf.: +45 7025 9090


Personalegoder - Giv medarbejderne mulighed for at gøre et godt køb

Der kan spares mange penge gennem fælles indkøb, så hvorfor ikke lade medarbejderne købe vin i abonnement gennem virksomheden?

Ring og aftal et møde, hvor Klubvin.dk kommer til jer og vi sammen kan drøfte mulighederne.

En abonnementsordning hos klubvin.dk kan både være med og uden en egentlig lagerbeholdning i den enkelte virksomhed, de fleste vælger dog en løsning, hvor der altid er en mindre lagerbeholdning som jævnligt fyldes op - her kan medarbejderne let og ubesværet tage vinen med hjem, når de ønsker det.

 

Indtil videre fungerer ordningen med automatisk opfyldning kun på Sjælland, men klubvin.dk søger efter samarbejdspartnere i Jylland og på Fyn.


Firma vin i abonnement - En god idé til medarbejderpleje

Hvorfor ikke gøre medarbejdernes indkøb af 'fredagsvin' til en sjov og nem begivenhed?

Klubvin.dk opstiller en vinreol med det antal flasker, der passer til dit firma og fylder den op med vin, der passer til jeres ønsker.

Til alle vine følger en beskrivelse af årgang, druesort og smagsretning. Vi aftaler sammen hvornår vi kommer og fylder reolen op.

 

Indtil videre fungerer ordningen med automatisk opfyldning kun på Sjælland, men klubvin.dk søger efter samarbejdspartnere i Jylland og på Fyn.

Kontakt Bo Otterstrøm for nærmere oplysninger - boo@klubvin.dk - tlf.: +45 7025 9090


NYHED! Nu kan du også få laser-indgraveret din egen hilsen i vinene fra klubvin.dk

Der er frit valg blandt alle vine og prisen for at få lasergraveret en hilsen ind i flaskerne er kun 275,- for den første flaske og 35,- for de efterfølgende flasker - BEMÆRK venligst at priserne er inkl. moms

 

 

Vi kan også lasergravere i vinkarafler, Magic Decanteringstragte og i øvrigt i det meste af vores tilbehør. Prisen er den samme: 275,- for det første emne og 35,- pr. stk. for alt efterfølgende.


Klubvin.dk er altid åben for en god handel med både private og virksomheder - men der kan opnås ekstra fordele hvis man er medlem af en vinklub, en personaleforening, en beboerforening eller blot en større gruppe mennesker, som sammen ønsker at gøre en god handel.

Fællesindkøb giver os mindre administration og lavere fragtomkostninger, hvilket kommer kunderne til gode i form af ekstra rabatter på de i forvejen lave priser.

Vi har masser af andre gode idéer. Har du selv en god ide, hjælper vi gerne med at få den omsat til noget håndgribeligt. Vi er også altid friske på at give gode tilbud, hvad enten du skal bruge et par flasker til en gave eller står overfor et større indkøb til fester eller repræsentation.

 

Kontakt os på telefon: +45 7025 9090, mail: boo@klubvin.dk eller benyt denne kontaktformular.